Marion helpt mee
Voor al uw huishoudelijke werkzaamheden in en rond het huis.

Hoe werken wij

Tarieven:
Voor werkzaamheden tot vijf uur per maand is mijn tarief 17,50 per uur. Voor werkzaamheden vanaf vijf uur per maand gelden andere tarieven, waar u vooraf een offerte voor krijgt.

Werktijden:
Ik werk van maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 17:00 uur. Voor werkzaamheden buiten deze tijden of in het weekend moet ik helaas 10% toeslag vragen op het uurtarief.

Werkgebied:
Omdat ik zelf in Ewijk woon, is mijn werkgebied alleen in de directe omgeving.

Werkwijze:
Geen enkel huishouden is hetzelfde, daarom vind ik het belangrijk om van te voren afspraken te maken over de werkzaamheden en de wederzijdse verwachtingen. Dit zodat niemand achteraf voor verrassingen komt te staan. Verder ga ik altijd vertrouwelijk om met uw thuissituatie.

Facturatie:
Hoewel ik een zelfstandige baan heb, werk ik voor het bedrijf Zakenservice. Na mijn werkzaamheden ontvangt u van Zakenservice een factuur met een betalingstermijn van 14 dagen, die u per bank kunt overmaken.

Contact
Als u meer wilt weten over mijn werkzaamheden bent u van harte welkom om contact met mij op te nemen. Graag maak ik met u een afspraak om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Marion Hofstra
Lampeland 44
6644 BZ Ewijk

Telefoon : 06-37011534

E-mail : info@marionhelptmee.nl
Website : www.marionhelptmee.nl